trädgårdsanläggning bygge av mur i natursten

Trädgårdsanläggning

En vacker trädgård med väl utarbetad trädgårdsanläggning höjer inte bara priset på en fastighet, utan även humöret på de som bor där.

 Vid nybyggen, efter dränering eller då din trädgård behöver renoveras hjälper vi gärna till. Oavsett om du är privatperson eller fastighetsägare kan vi utföra alla former av markarbeten och trädgårdsanläggningar i Stockholm, med vår egen personal.

Material, maskiner och snabba lösningar sköter vi. Grundstolparna i ett väl utfört projekt av trädgårdsanläggning är planering, resurshantering och så lite påverkan på närliggande fastigheter. Vi har erfarna och kompetenta anställda som kan göra det mesta. Om du vill ha arbeten i sten eller jord kan vi ordna det, dessutom samarbetar vi med flera skickliga landskapsarkitekter och trädgårdsdesigners. Om det behövs planteringar eller anläggas gräsmattor kan vi enkelt göra det samtidigt som vi gör allt annat. Givetvis lämnar vi garanti på allt arbete.


Bra att tänka på

  • Planera trädgården efter vilka konstruktioner i exempelvis trä och betong du vill ha, så behöver du inte riva upp färdiga delar av trädgården om du vill bygga något.
  • Jord eller berggrund? I vissa områden är det bara någon decimeter ner till sten under gräset. Om du vill göra drastiska förändringar kan det vara enklare att bygga uppåt än att ta sig neråt.
  • Var ska du ha ljussättning och var behöver du kranar för vattenslang? Tänk även på att kablar och slangar kan förstöra en annars välplanerad trädgård.


Kontakta oss idag för offert och pris på din trädgårdsanläggning i Stockholm!