web_sida_tätskikt_asfalt-IMG_4595

Tätskikt

Har ni koll på tätskikten på Er innergård eller i Er fastighet?

Vi renoverar och nyanlägger tätskikt på innergårdar, balkonger, broar och parkeringshus i Stockholm. Projekten kan vara stora eller små projekt – och vi har alla nödvändiga maskiner. Självklart ser vi till att ordna allt nödvändigt material och kontrollerar vad som göras, så att arbetet blir färdigt så snabbt som möjligt. Utöver ett väl utfört arbete får du som kund ett försäkringsskydd med en garanti på minst tio år. Vi utför även totalrenoveringar av innergårdar. Läs mer om innergårdsrenovering här.

Bra att tänka på

  • Bygg & Miljö Stockholm AB är anslutna till TÄTSKIKTSGARANTIER™ vilket garanterar utförda tätskiktsarbeten av högsta kvalitet och ger dig garanti på tätskiktet.
  • Läckande tätskikt ska generellt bytas ut, inte lagas. Vi kan göra en bedömning om vilket skick ett tätskikt är i och ge förslag på åtgärder. 
  • Om du bor i ett gammalt hus eller bostadsrättsförening är behovet av nya tätskikt ofta större. Kontakta oss om du är osäker på hur gamla tätskikten är. 
  • Läckande tätskikt ska åtgärdas så snart som möjligt.
  • Som byggherre,(beställare) har du från och med den 1 januari 2016 skyldighet att se till att det finns en elektronisk personalliggare på byggarbetsplatsen och att den upprättas och hanteras på rätt sätt. Bygg & Miljö Stockholm AB har ett system för elektroniska personalliggare och kan vid totalentreprenader ta över detta ansvar.
renovering-2

Kontakta oss idag för kostnadsfri bedömning och offert av tätskikt för innergårdar, balkonger, broar och parkeringshus i Stockholm!