web_sida_ritning_120216-MARKPLAN

Ritningar/Design

En idé kan födas från en skiss på en servett. Ett bra projekt föds ur en gedigen ritning.

Vi samarbetar med flera arkitekter, landskapsarkitekter, konstruktörer och trädgårdsdesigners. Vi kan efter dina behov och idéer hitta rätt person för ditt projekt, antingen som stöd eller för att hantera alltsammans. En skiss eller ritning är en förutsättning för att kunna totalrenovera eller bygga om.

Om du ska bygga stort eller litet, bygga nytt eller renovera hjälper vi dig med bra underlag. Vi ser till att du får ritningar och designdokument som motsvarar vad du förväntat dig – annars är vi själva inte nöjda. Vill du även att vi bygger och anlägger kan vi sköta förverkligandet av skisser och ritningar effektivt, då vi har erfarenhet av att arbeta med våra samarbetspartners. Det blir få mellanhänder, mindre onödiga kostnader och resultat som motsvarar förväntningarna. Kontakta oss så hjälper vi dig hitta rätt person för ditt projekt.

Bra att tänka på

  • Förkasta inte idéer som verkar dyra. Ofta kan designers och arkitekter smarta lösningar som sänker kostnader, utan att resultatet blir sämre.
  • Ta ett fotot på trädgården eller området och skriv ut. Sedan kan du rita med tuschpenna och skissa hur saker kommer se ut. Kanske upptäcker du något du missat eller en ny lösning på ett gammalt problem.
  • Ödsla inte tid på saker som proffs kan sköta snabbt och enkelt. Fundera på saker som ett proffs inte kan svara på, exempelvis vilka färger du tycker om och hur du ska använda det som ska byggas.