innergård renovering

Innergårdsrenovering

Vänta inte för länge med att renovera er innergård!

Bygg & Miljö Stockholm AB utför innergårdsrenovering, innergårdsupprustning samt renoverar och nyanlägger innergårdar och andra utemiljöer i hela Stockholm. Oavsett problem med Er innergård idag kan vi hjälpa Er att åtgärda allt från ny dränering, renovering av gårdsbjälklag och tätskikt till snygga stenläggningar, planteringar, snickeriarbeten och vacker belysning. Helt enkelt utför vi hela trädgårdsanläggningen.

web_innergård_DSC1562

En total upprustning av innergården löser vi. Vi har utrustning och kunnandet som krävs för att hantera gas, dränering, el, vatten och avlopp. Material löser vi och garanterar god kvalité. Vi kan alltså sköta hela innergårdsrenoveringen, snabbt och effektivt, med så lite krångel som möjligt. Innan vi ger oss av kontrollerar vi att allt är som förväntat och att du som kund är nöjd, sedan städar vi och ser till att innergården kan börja användas igen. Ibland behöver även bjälklag och tätskikt som läcker till underliggande lokaler bytas ut. Det kräver specialistkompetens som vi besitter och kan tillämpa när vi gör övriga renovationer. Läs mer om detta under tätskikt.

Bra att tänka på

 • Som byggherre (beställare) har du från och med den 1 januari 2016 skyldighet att se till att det finns en elektronisk personalliggare på byggarbetsplatsen och att den upprättas och hanteras på rätt sätt.Bygg & Miljö Stockholm AB har ett system för elektroniska personalliggare och kan vid totalentreprenader ta över detta ansvar.
 • Att renovera innergården kan göra den obrukbar under en längre period. Kontrollera att inga evenemang eller viktiga datum krockar med renoveringen.
 • Vad ska innergården användas till? Fundera över vilka krav du har på en ny innergård och vad som kan tänkas behövas i framtiden.
 • Om innergården har ett bjälklag och underliggande lokaler betyder en
  Läckande innergård:
  -  Sönderrostade stålbalkar
  - Skador på fastighet och bjälklag
  - Risk för ras
  - Lägre fastighetsvärde
  Tät innergård:
  + Längre livslängd på stålbalkar
  + Inga skador på fastighet och bjälklag
  + Ingen ansvarsrisk för styrelsen
  + Trevlig utemiljö
  + Bra ekonomi
  + Bra värdeutveckling

web_sida_innergård_100909_DSCN0066

Kontakta oss för kostnadsfri bedömning och offert på innergårdsrenovering i Stockholm!