web_sida_snickeri_IMG_1745

Bygg/Snickeri

Vi slår huvudet på spiken, varje gång.

Trä är ett levande material och det inser många när det väl börjat svälla, krympa, bli snett eller spricker. Oftast beror det på att trävalet och utformningen inte är anpassade efter utemiljön eller bruk. Materialval och konstruktion är kritiskt när det gäller trä och vi har erfarenhet av vad som fungerar bäst.

Vi sköter om- och tillbyggnader av fastigheter. Vi kan bygga de flesta typer av träkonstruktioner, exempelvis altaner, spaljéer eller plank. Vi kan hjälpa dig välja material, design och anpassa för både bruk och förväntad hållbarhet. Att det vi bygger ska se lika bra ut om fem år som dagen vi byggde det ser vi som en självklarhet. Som alltid ger vi garanti på både utfört arbete och konstruktioner.

Bra att tänka på

  • Vissa träslag åldras extremt bra. Ek blir exempelvis hårdare med åldern och tåligare. Men det innebär även att texturen och känslan förändras över tid.
  • Tryckimpregnerat trä har ibland innan det oljas eller målas en grönaktig färg. Oroa dig inte över att det färdiga resultaten kommer se grönt ut, det döljs enkelt.